Ett uppdukat buffebord

Våra menyer

2-rätters: förrätt och varmrätt/varmrätt och dessert, pris 445:-

3-rätters: förrätt, varmrätt och dessert, pris 555:-

Observera att alla i sällskapet måste välja samma rätter.

Personer med intolerans eller allergi kan välja annan rätt än övriga i sällskapet.

Förrätt

Välj mellan:

  • Cheviche på lax med papaya/mango,chili, gurka och lime
  • Prästostpannacotta på kavring med rom,rödlök och dill
  • Rostbiff med lökkräm och picklade gulbetor på en salladsbädd
  • Sparris på ramslöksmajjo,rostade pinjenötter och ugnsbakade tomater
  • Burrata med pesto och pinjenötter

Huvudrätt

Välj mellan:

Kött

  • Oxbringa med senapsgräddsås,bakade tomater och ugnsrostad potatis
  • Ugnsbakad kycklingfilé med Västerbottensås och tomater serveras med örtblandad matvete
  • Fläskfilé med beasmör,rabarberchutney,rostad potatis och primörer

Fisk

  • Rödingfilé med sandelfjordssås , ärtor och dillslungad potatis
  • Torskrygg med brynt smör,potatisstomp,sparris och räkor
  • Lax med ört/citrontäcke, citronsås och kokt potatis

Vegetariskt

  • Saltbakad beta,palsternackspuré,ostronskivling och picklade belugalinser
  • Aubergine med limeyoghurt,ris och brynt sojasmör
  • Tryffelbakad rotselleri med matvete och nöt/smörsås

Våra bufféer (min 20 pers)

Italiensk buffé

Pris 575:- per kuvert

  • Ett urval av antipasti
  • Krämig kyckling (svensk) med basilika och vitlök
  • Potatissallad med kapris och citron
  • Polpette (italienska köttbullar i tomatsås)
  • Pastasallad med kronärtskocka och parmesan
  • Blandsallad med primörer,vinegrette och oliver
  • Cambozolatårta med fikonmarmelad och vindruvor
  • Focaccia

Sommarbuffé

Pris 575:- per kuvert

  • Laxsida med fetaost,örter och pinjenötter
  • Citronsås med dill
  • Krämig kyckling
  • Klar potatissallad med primörer
  • Svamppaj
  • Vattenmelonsallad med rödlök och mynta
  • Fänkålssallad med äpple och kapris
  • Tomat och mozzarellasallad med basilika, rödlök och balsamico
  • Tunnbrödssticks

Mini buffé

395:-

  • Brieostgratinerad potatis
  • Kyckling eller lax tillredd efter säsong med tillhörande sås eller kräm
  • Grönsallad- blandsallad med cocktailtomater
  • Krämig gurksallad
  • Levainbröd med örtsmör, tapenade
  • Brietårta med vindruvor

Snittar & Dessertmeny

Snittar

Pris: 38:- till 42:-/st. Välj mellan:

  • Västerbottenvåffla med creme fraiche och rom
  • Smördegssnittar med räkor och chilismör
  • Tunnbrödssnurra med lax och wasabikräm
  • Parmarulle med brie och vindruva
  • Krustader med brie, valnötter och fikonmarmelad
  • Fetaost och spenatquiche
  • Svamptoast

Dessertmeny

Vid köp av endast dessert 105:-. Välj mellan:

  • Lemon Posset med rårörda blåbär och citronsnitt
  • Färskostpannacotta med jordgubb, maräng och flädermarinerade jordgubbar.
  • Brownie med färskostfrosting
  • Mandelkaka med passionfruktskräm och maräng.
  • Äppelkaka med vaniljsås

Bokningsregler

Avboka arrangemang utan kostnad senast 14 dagar före, inbetald bokningsavgift återbetalas dock ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras 100% av arrangemangets totalkostnad. 14 dagar före arrangemang behöver exakt antal gäster anges, detta ligger till grund för debitering.

Vid bokning av 2 & 3 rätters menyer samt bufféer ingår lokal och personalkostnad i matpriset tre timmar (t.ex. kl: 18-21 alt kl: 19-22). Lokalen är bokningsbar till 01.00.