Ett uppdukat buffebord

Våra menyer

Våra bufféer (min 20 pers)

Italiensk buffé

Pris 550:- per kuvert

  • Färska pastarullar med svamp & ädelost
  • Ett urval av antipasti
  • Canneloni med kyckling& soltorkade tomater
  • Stekta auberginer med parmesan & basilika
  • Tomat & mozzarella med zucchini
  • Vitlöksmarinerade oliver
  • Gnocci med rostade rotfrukter
  • Mango & färsk fruktsallad
  • Ciabatta med tapenade
  • Cambozolatårta med tunnbrödschips

Sommarbuffé

Pris 550:- per kuvert

  • Serrano eller prosciutto på färsk spenatbädd
  • Färska rödbetor med chevre, honung & rostade valnötter
  • Inkokt lax med fläder & lime
  • Potatissallad med basilika & sockerärtor
  • Matjesilltårta med ägg & gräddfil
  • Drumsticks (kyckling)
  • Sommarsallad på färsk frukt
  • Brietårta med vindruvor& tunnbrödschips
  • Bondbröd & smör

Tapasbuffé

Pris 420:- per kuvert

  • Serrano eller prosciutto med melon
  • Färskost med örter och vindruvor
  • Färska grönsaksstavar
  • Kycklingspett
  • Skagenröra med crostini
  • Tzatsiki, tapenade och mangosalsa
  • Grovt bröd samt surdegs painriche

Buffé Supernova (vegetarisk)

Pris 550:- per kuvert

  • Spenat och fetaostpaj i filodeg
  • Citrondressad rödkål med apelsin
  • Kanelrostad sötpotatis
  • Fetaost med vattenmelon
  • Taboulleh
  • Linsgryta med kokosmjölk
  • Sötpotatis och quinoabollar
  • Olivröra,aivar och mangosalsa
  • Levainbröd och tunnbrödschips

Våra menyer (min 20 pers)

Mars

Pris: 442:- för två rätter, 520:- för tre rätter

  1. Rödbetscarpaccio med parmesan, honungsrostade valnötter samt balsamico
  2. Fläder och limebakad lax på färsk spenatbädd med champinjoner samt potatis och rosépeppar
  3. Valfritt från Dessertmenyn

Venus

Pris: 442:- för två rätter, 520:- för tre rätter

  1. Sikrom med creme fraiche, rödlök och citrussallad på kavring
  2. Ädelostfylld fläskfilé med ugnsbakad potatis och rotfrukter
  3. Valfritt från Dessertmenyn

Tellus

Pris: 442:- för två rätter, 520:- för tre rätter

  1. Kupol av handskalade räkor med färsk spenat och dijongdressing samt tunnbrödsgrissini
  2. Kycklingfilé fylld med pesto på limesåsspegel, gravade tomater och avoriristimbal
  3. Valfritt från Dessertmenyn

Saturnus

Pris: 442:- för två rätter, 520:- för tre rätter

  1. Rökt laxros med pepparrotsvisp på kavring
  2. Pastramirökt rostbiff med rotfrukts och potatisgratäng
  3. Valfritt från Dessertmenyn

Vego

Pris: 442:- för två rätter, 520:- för tre rätter

  1. Tångromskupol på grovt bröd samt citrus och ruccolasallad
  2. Aubergin och quinoaburgare med gräddkokta kantareller samt tomat och mangosallad
  3. Valfritt från Dessertmenyn

Dessertmeny & mingeltallrik

Dessertmeny

Vid köp av endast dessert 95:-. Välj mellan:

  • Himlas chokladkolatårta med vispad grädde
  • Citronmarängpaj med vispad grädde
  • Äppelcatalan med vaniljgrädde
  • Cambozola och Brieost med vindruvor och tunnbrödschips
  • Chokladfudge med valnötter och hallongrädde

Mingeltallrik

Pris 310:- per kuvert

  • Härlig buffétallrik med en symfoni av husets goda. Passar till såväl lunch som middag.
  • Handskalade räkor i skål med olivcreme
  • Kyckling och mangosallad med valnötter
  • Gourmetskinka fylld med kantareller och färskost
  • Grillade auberginer med fetatäcke
  • Hembakt bröd med färskost och tapenade

Snittar

Snittar

Vid köp av endast dessert 95:-. Välj mellan:

Vi kan även erbjuda snittar i olika variationer kött, fisk eller vegetariska.

Bokningsregler

Avboka arrangemang utan kostnad senast 14 dagar före, inbetald bokningsavgift återbetalas dock ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras 100% av arrangemangets totalkostnad. 14 dagar före arrangemang behöver exakt antal gäster anges, detta ligger till grund för debitering.

Vid bokning av 2 & 3 rätters menyer samt bufféer ingår lokal och personalkostnad i matpriset tre timmar (t.ex. kl: 18-21 alt kl: 19-22). Lokalen är bokningsbar till 01.00.