Menyer

Välkomstdrinkar

Fläderspritz (mousserande vin, fläder, frysta bär) 105:-
Mousserande vin 95:-
Kircocktail (mousserande vin, creme de cassis) 105:-                                                                                                                                                        
Kir Royal (champagne, creme de cassis) 145:-

Bellini (mousserande vin, persikojuice) 105:-

Gott till drinken - canapéer per person:

Ädelostrulle med löjrom 38:-
Rostbiffsrulle med cantadou 28:-
Laxrulle med pepparrot 28:-
Färskost med valnöt 22:-
Snacks: blandade nötter och tunnbrödschips 22:-

Bufféer (min 20 pers)

Italiensk buffé: Pris 465:- per kuvert

Färska pastarullar med svamp & ädelost
Ett urval av antipasti
Canneloni med kyckling& soltorkade tomater
Stekta auberginer med parmesan & basilika
Tomat & mozzarella med zucchini
Vitlöksmarinerade oliver
Gnocci med rostade rotfrukter
Mango & färsk fruktsallad
Ciabatta med tapenade
Cambozolatårta med tunnbrödschips 

Sommarbuffé: Pris 465:- per kuvert

Gourmetskinka på färsk spenatbädd
Färska rödbetor med chevre, honung & rostade valnötter
Inkokt lax med fläder & lime
Potatissallad med basilika & sockerärtor
Matjesilltårta med ägg & gräddfil
Drumsticks (kyckling)
Sommarsallad på färsk frukt
Brietårta med vindruvor& tunnbrödschips
Bondbröd & smör

Tapasbuffé: Pris 350:- per kuvert

Gourmetskinka med melon
Färskost med örter och vindruvor
Färska grönsaksstavar
Kycklingspett
Skagenröra med crostini
Tzatsiki, tapenade och mangosalsa 
Grovt bröd samt surdegs painriche

 

Buffé Tellus (vegetarisk): Pris 465:- per kuvert

Tångkaviar på en bädd av ägg, gräddfil & rödlök
Rödbetscarpaccio med västerbottensprits
Parmesangratinerad zucchini med svamp
Färsk pasta med tomat, oliver & avocado
Aubergin & quinoaburgare
Sallad med röda linser, mango, färsk frukt & rostade valnötter
Cambozolatårta med vindruvor& tunnbrödschips
Morotsbröd & tapenade

Festbuffé Jupiter: 565:- per kuvert

Miniwallenbergare med riven pepparrot
Inlagd färsk gurka & rårörda lingon
Gräddkokta kantareller i färskpastasnurra
Blandsallad med gravade tomater
Timbal med handskalade räkor samt avocadotäcke & löjrom
Kycklingfilé fylld med mozzarella & tapenade
Mango & säsongens fruktsallad
Ugnsrostade rotfrukter
Cambozolatårta med vindruvor & tunnbrödschips
Rosenbröd & smör

 

Menyer (min 15 pers)

Meny Mars: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Rödbetscarpaccio med parmesan, honungsrostade valnötter samt balsamico
Fläder och limebakad lax på färsk spenatbädd med champinjoner samt potatis och rosépeppar
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Venus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Sikrom med creme fraiche, rödlök och citrussallad på kavring
Ädelostfylld fläskfilé med ugnsbakad potatis och rotfrukter
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Tellus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Kupol av handskalade räkor med färsk spenat och dijongdressing samt tunnbrödsgrissini
Kycklingfilé fylld med pesto på limesåsspegel, gravade tomater och avoriristimbal 
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Saturnus: Pris: 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Rökt laxros med pepparrotsvisp på kavring
Pastramirökt rostbiff med rotfrukts och potatisgratäng
Valfritt från Dessertmenyn

Meny Vego: Pris 395:- för två rätter, 465:- för tre rätter

Tångromskupol på grovt bröd samt citrus och ruccolasallad
Aubergin och quinoaburgare med gräddkokta kantareller samt tomat och mangosallad
Valfritt från Dessertmenyn

 

Dessertmeny:

Valfri dessert ingår i alla våra menyer. Vid köp av endast dessert: 75:-

Himlas chokladkolatårta med moccacreme
Citronmarängpaj med vispad grädde
Äppelcatalan med vaniljgrädde
Säsongens frukter med chokladsticks
Cambozola och Brieost med vindruvor och tunnbrödschips
Chokladfudge med valnötter och hallongrädde

Mingeltallrik. Pris 245:- per kuvert

Härlig buffétallrik med en symfoni av husets goda. Passar till såväl lunch som middag.
Handskalade räkor i skål med olivcreme
Kyckling och mangosallad med valnötter
Gourmetskinka fylld med kantareller och färskost
Grillade auberginer med fetatäcke
Hembakt bröd med färskost och tapenade

Bokningsregler:

Avboka arrangemang utan kostnad senast 14 dagar före, inbetald bokningsavgift återbetalas dock ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras 100% av arrangemangets totalkostnad.

14 dagar före arrangemang behöver exakt antal gäster anges, detta ligger till grund för debitering.

Vid bokning av 2 & 3 rätters menyer samt bufféer ingår lokal och personalkostnad i matpriset tre timmar (t.ex. kl: 18-21 alt kl: 19-22). Lokalen är bokningsbar till 01.00. Priser är exkl. moms.